motortrailer voor 4 motoren

26 maart 2014 geplaatsd door:
huurtarieven
per uur
25per dag
150per weekend
200per week
per maand
borg

adverteerder

naam:
motortrailerverhuur spierdijk

tel.:
0634018567

plaats:
spierdijk
deel advertentie via:
Contact Reserveer!

Omschrijving

Met 4 motoren naar Italie, oostenrijk of andere motorvakantie bestemming,uitgerust beginnen met je motorvakantie,huur dan een trailer voor 4 motoren , dit is een tandemasser van 2010 , verlaagd en proffesioneel omgebouwd voor vervoer van 4 motoren, de motoren staan in zgn Datona inrijklemmen , samen met de bijgeleverde ratel spanbanden muurvast.De trailer is dit jaar , maart 2014 weer BOVAG gekeurd, nieuwe banden gekregen (orginele, geen covers!) dus technisch prima in orde!

prijs: een week € 200,-, weekend vrijdag tot maandag € 150,- en midweek van maandag tot vrijdag € 150,-
andere periode's in overleg. u kunt de trailers ook bekijken op motortrailerverhuur punt com .
ophalen kan ook in de avonduren of in het weekend . eventueel kan ik de trailer ook naar u toe brengen, informeer naar de kosten.wil je bv vrijdagmorgen al rijden, dan kan je de trailer ( als hij niet verhuurd is) donderdag ophalen. In overleg is dat zeer soepel te regelen. ook het terugbrengen , mits er geen nieuwe gebruiker hem nodig heeft - gaat in goed overleg.
Ook bieden wij aan om de trailer voor de deur neer te zetten en na afloop vakantie weer op te halen.Informeer naar de kosten!.

Naast de tandemasser trailers voor 4 motoren hebben wij nog bijzondere goede, stabiele en stevige motortrailers te huur, zowel ongeremde als geremde.voor 1, 2 of 3 motoren
alle trailers hebben motor inrijklemmen, zodat de motor gelijk na het oprijden stevig vast staat . U kunt hem dan rustig voor het vervoer kan vastmaken met bijgeleverde spanbanden. U huurt hem inclusief nieuwe sterke spanbanden ( 2000kg) stuurharnassen en disselsloten. de trailers hebben grote wielen met banden die gebalanceerd zijn , door V dissel uitermate stabiel.
totaalgewicht komt niet boven de 750kg, dus gewoon rijbewijs is voldoende
prijs: € 25 ,- per dag, € 50,- per weekend, € 85 voor een week, € 125 voor twee weken € 175 voor 3 weken.
de prijs is inclusief alles,alleen zelf de witte kentekenplaat meenemen.
de stekkers van de trailerszijn 7 polig!

Zorg wel zelf voor een dekkende reisverzekering module vervangend vervoer, of sluit een transportverzekering af.
Algemene voorwaarden | Realisatie: Richard de Jong
Naar boven