Polaroid camera

5 maart 2011 geplaatsd door:
huurtarieven
per uur
15per dag
per weekend
per week
per maand
100borg

adverteerder

naam:
SDC Verhuur

tel.:
0622029418

plaats:
Almelo
deel advertentie via:
Contact Reserveer!

Omschrijving

Heeft een feestje, verjaardag, bruiloft of voor een leuke party en u wilt u foto's maken en dat deze direct klaar zijn. Huur dan onze palaroid two direct klaar camera leuk voor het maken van een gastenboek.

U hoeft weliswaar niet meer te wapperen met uw foto, maar ze rollen wel direct uit uw polaroid two camera. De cameraprint uw foto's direct uit. De prints zijn waterbestendig en vervagen niet.

3 inch LCD-scherm en 4x digitale zoom

Vóór u de foto afdrukt met de polaroid two camera wilt u natuurlijk wel weten of hij scherp is. Het grote 3 inch LCD-scherm laat de details in kraakheldere kleuren zien. 5 megapixels is meer dan voldoende voor de instant printjes.

De rode-ogen correctie bestrijdt die bizarre rode pupillen die een foto zo kunnen verpesten. Bent u niet helemaal tevreden over de gekozen compositie/ Dan kunt u met de crop-functie de foto nog een stukje bijsnijden, tot hij naar uw zin is. Zet er dan nog een mooie passe-partout omheen en uw foto is klaar om te printen. De meegeleverde velletjes Photo Papier zijn ook als sticker te gebruiken. Haal de beschermlaag eraf en plak uw favoriete kiekjes overal op. De camera slaat de foto's ook nog direct op in het interne geheugen.
Algemene voorwaarden | Realisatie: Richard de Jong
Naar boven