Voerboot: anatec

14 februari 2011 geplaatsd door:
huurtarieven
per uur
40per dag
60per weekend
150per week
550per maand
400borg

adverteerder

naam:
Ron Brinkman

tel.:
0629602269

plaats:
Ede
deel advertentie via:
Contact Reserveer!

Omschrijving

De Spektrum is de nieuwste creatie van Anatec. De Spektrum is gemaakt als opvolger van de Anatec mono en is op vele vlakken verbeterd. Zo is hij sneller, vaart hij langer op 1 accu, is het bereik beter (tot wel 1000 meter!), is hij voorzien van een uitstekende fail save zodat bij storing de voorklep dicht blijft. Ook zijn er voor de Spektrum veel meer hoogwaardige (graupner) materialen gebruikt dan bij de mono.

Het laadvermogen van deze voerboot is 2 kilo en de klep kan geleidelijk geopend worden zodat het voer mooi verspreid kan worden.
We hebben de voerboot speciaal uitgerust met een dieptemeter/fishfinder, die het vissen op diepere wateren makkelijker maakt. Tevens is er een accu indicator aanwezig op de boot zodat u gemakkelijk kan zien of u de accu moet vervangen of niet. Bovenop dit hebben wij de boot ook nog uitgerust met een 25 watt verstraler, waarmee u ook in de nacht gemakkelijk uw stek terug kunt vinden.

Al met al is dit dus de perfecte boot om mee te nemen op visvakantie. Hij is voorzien van alle mogelijk opties en gemakken!! De boot kan bij mij worden opgehaald, of op afpraak worden afgeleverd aan huis, tegen de gemaakte kosten. De boot word geleverd in een bijbehorende tas zodat deze makkelijk te vervoeren is.

Wij verhuren deze super mooie voerboot per weekend, midweek of voor een hele week. Ook is er de mogelijkheid om extra accu's te huren voor als u naar een water gaat waar geen stroom aanwezig is. De prijzen zijn als volgt:

De voerboot zelf:

Weekend: 60 euro
Midweek: 110 euro (maandag tot vrijdag)
Week: 150 euro

De accu's

Midweek: 10 euro
Week: 15 euro

De borg voor de boot is 400 euro. Deze krijgt u terug als u de voerboot in goede staat terug brengt.Voor verdere vragen kunt u altijd mailen of bellen!
Algemene voorwaarden | Realisatie: Richard de Jong
Naar boven